FINAL EXAM SCHEDULE FOR 7TH-11TH GRADE

Monday, M	Iav 20 th
-----------	----------------------

Homeroom	7:45-7:55	10 minutes
1st Period	7:57-8:49	52 minutes
2 nd Period	8:51-9:43	52 minutes
Recess/Break	9:43-9:53	10 minutes
3 rd Period	9:55-10:47	52 minutes
4 th Period	10:49-11:41	52 minutes
5 th Period	11:43-12:35	52 minutes
Lunch (Grades 9-12)	12:35-1:02	25 minutes
6th period class	1:02-1:54	52 minutes
7 th PERIOD EXAM	1:56-2:45	49 minutes

Tuesday, May 21st

Homeroom	7:45-7:55	10 minutes
1st period exam	7:57-9:12	75 minutes
Recess	9:15-9:45	30 minutes
Study Hall (report to 4 th hour)	9:47-11:17	90 minutes
4th period exam	11:20-12:35	75 minutes
Lunch	12:35-1:00	25 minutes
Report to 2 nd Hour-Exam Review	1:02-1:54	52 Minutes
Report to 5 th Hour-Exam Review	1:56-2:45	49 Minutes

Wednesday, May 22nd

Homeroom	7:45-7:55	10 minutes
2nd period exam	7:57-9:12	75 minutes
Recess	9:15-9:45	30 minutes
Study Hall (report to 5 th hour)	9:47-11:17	90 minutes
5th period exam	11:20-12:35	75 minutes
Lunch	12:35-1:00	25 minutes
Report to 3 rd Hour -Exam Review	1:02-1:54	52 minutes
Report to 6 th Hour- Exam Review	1:56- 2:45	49 minutes

Thursday, May 23rd

Homeroom	7:45-7:55	10 minutes
3rd period exam	7:57-9:12	75 minutes
Recess	9:15-9:45	30 minutes
Study Hall (report to 5 th hour)	9:47-11:17	90 minutes
6th period exam	11:20-12:35	75 minutes
Lunch	12:35-1:00	25 minutes
Report to GYM Academic	1:02-2:45	AWARDS 7-11
Awards 7-11		

Friday, May 24th

Homeroom	7:45-7:55	10 minutes
Exam Makeups	7:57-9:12	75 minutes
Break	9:12-9:58	46 minutes
Exam Makeups	10:00-11:15	75 minutes